Let op: Vestiging Oudenbosch wegens vakantie gesloten van 20 augustus t/m 5 september

Kunstgras

Topkwaliteit kunstgras rechtstreeks uit de fabriek. Ervaar het gemak van kunstgras. Altijd een mooie uitstraling en kies het juiste soort kunstgras. Wij leveren kunstgras ruit de fabriek aan de consument. Hierdoor kunnen we u kunstgras aanbieden tot wel 50% onder de winkelprijs.

Lees meer

650.000 m2 op voorraad
  • Goedkoopste kunstgras van Nederland
  • Tot wel 50% onder de winkelprijs
  • Kom naar Genemuiden/Oudenbosch

Kunstgras

Kunstgras: uw gras altijd groen!

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over uw gazon. Koop eersteklas kunstgras bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van een groen gazon en heeft u een onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw tuin.

Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden

Wij van Fabrieksverkoop Genemuiden houden continu de markt in de gaten en letten nauwkeurig op nieuwe ontwikkelingen en de laatste trends. Het kunstgras van tegenwoordig is niet van echt te onderscheiden. Zelfs mosdraadjes worden in het kunstgras verwerkt voor een mooie en realistische uitstraling.

Genemuiden is niet alleen de hoofdstad op het gebied van tapijt, maar ook zeker in de productie van kunstgras. Vanuit Genemuiden worden de grootste projecten en sportaccommodaties over de hele wereld voorzien van het beste kunstgras. Uiteraard wordt er veel kunstgras geproduceerd voor particulier gebruik. Kinderkunstgras: ideaal om op te spelen!

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen hebben wij kinderkunstgras. Met dit kunstgras kunt u uw kinderen zonder zorgen op het groene gazon laten spelen. Het gras wordt geproduceerd van speciaal garen waardoor het een heel zacht aanvoelt. Het kinderkunstgras is erg voordelig in aanschaf.

Kunstgras uit voorraad leverbaar

Fabrieksverkoop Genemuiden is één van de grootste spelers in de markt als het gaat om kunstgras. Een groot voordeel wanneer u kunstgras koopt bij Fabrieksverkoop Genemuiden is dat de gehele collectie uit voorraad leverbaar is.

Kosten kunstgras

Overweegt u om kunstgras te kopen bij Fabrieksverkoop Genemuiden? Bij ons profiteert u altijd van eersteklas kunstgras tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden betaalt u ruim 50% onder de winkelprijs voor kwaliteitsproducten. Wanneer u kunstgras bij ons koopt ontvangt u een certificaat, welke de kwaliteit van het gras garandeert. Bekijk onze collectie voor prijzen en specificaties.

Kunstgras kopen: natuurlijk bij Fabrieksverkoop!

Er zijn veel kunstgras aanbieders, maar waar wilt u nu het beste én voordeligste kunstgras kopen? Kom langs bij onze vestiging in Genemuiden en kies uit een uitgebreide voorraad kunstgras. Laat u ter plekke adviseren door onze ervaren medewerkers. Voel en ervaar ons kunstgras in onze showtuin. Wij helpen u snel en vakkundig bij het kopen van het juiste kunstgras: de beste prijs en kwaliteit!

Professioneel kunstgras laten leggen

Heeft u kunstgras gekocht bij Fabrieksverkoop Genemuiden? Dan kunt u gebruik maken van handige stoffeerders, welke uw kunstgras op de juiste manier leggen. Wij werken samen met de beste stoffeerders van Genemuiden om ook uw tuin om te toveren tot voor een schitterend en groen verblijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.