Projecttapijt Acropool - ombergrijs

  • Adviesprijs €129,96
Ontvang de beste prijs van NL!
1. Afmeting
1. Berekening
Berekening Incl. 10% snijverlies De totale oppervlakte van het unic\custom\tapijt wordt hier getoond.
1. Accessoires
Heb je nog handige accessoires nodig?
Ondervloer groene plaat
Ondervloer rubber
1. Totaal
Voer de gewenste afmetingen in  • Meerdere XL vestigingen
  • Dé groothandel voor particulieren
  • Gratis verzending vanaf 750,-
  • Gratis stalenservice
  • Merkproducten met volledige fabrieksgarantie
  • Ruim 50% goedkoper dan de winkelprijzen
  • Rechtstreeks vanuit de fabriek
Specificaties

Details

Specificaties
Kleur ombergrijs
Geschikt voor
Geschikt voor Huisdieren, Multi-toepasbaar, Vloerverwarming, Woonruimtes
Algemeen
Verkrijgbaarheid Op voorraad in jouw winkel
Stalen beschikbaar Nee
Omschrijving

Projecttapijt Acropool is sterk én slijtvast

Dit type tapijt is gemaakt van polyamide vezels, hierdoor is het projecttapijt Acropool ombergrijs 617 zeer sterk en slijtvast. Daarnaast zorgen deze vezels er ook voor dat het projecttapijt vuilafstotend en daardoor gemakkelijk te onderhouden is. Het voordeel van het aanschaffen van projecttapijt Acropool bij Fabrieksverkoop is dat wij ons projecttapijt groot inkopen en daarom de verkoopprijs laag kunnen houden. Doordat het projecttapijt Acropool zeer sterk en voordelig geprijsd is, is dit tapijt zeer geschikt voor veel belopen grote ruimtes. Dit projecttapijt wordt dan ook veel geplaatst in kantoor- en winkelpanden. Met haar ombergrijze kleur is het projecttapijt Acropool naast zeer praktisch ook erg stijlvol en modern.

Dit slijtvaste projecttapijt Acropool is naast voordelig en sterk ook vuilafstotend. Hierdoor is het tapijt gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast geeft het tapijt een warme uitstraling aan de ruimte en past dit projecttapijt Acropool in bijna iedere woonstijl. Dit type tapijt wordt daarom ook vaak in bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer geplaatst. Verder wordt het projecttapijt Acropool ook veel gebruikt als trapbekleding. Doordat het tapijt slijtvast is zal deze, ook wanneer het vaak belopen wordt, lang mooi blijven. Wilt u graag meer informatie over dit slijtvast projecttapijt Acropool? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Reviews
Bekijk in een vestiging

Bekijkt uProjecttapijt Acropool - ombergrijs liever in het echt? Bezoek dan één van onze vestigingen.

Fabrieksverkoop Genemuiden

Schering 17a,8281JWGenemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Klinkstraat 8J,4731DMOudenbosch
Advies nodig?