Projecttapijt Scottsdale - blauwgrijs

  • Adviesprijs €69,95
Ontvang de beste prijs van NL!
1. Afmeting
1. Berekening
Berekening Incl. 10% snijverlies De totale oppervlakte van het unic\custom\tapijt wordt hier getoond.
1. Accessoires
Heb je nog handige accessoires nodig?
Ondervloer groene plaat
Ondervloer rubber
1. Totaal
Voer de gewenste afmetingen in  • Meerdere XL vestigingen
  • Dé groothandel voor particulieren
  • Gratis verzending vanaf 750,-
  • Gratis stalenservice
  • Merkproducten met volledige fabrieksgarantie
  • Ruim 50% goedkoper dan de winkelprijzen
  • Rechtstreeks vanuit de fabriek
Specificaties

Details

Specificaties
Kleur blauwgrijs
Geschikt voor
Geschikt voor Huisdieren, Multi-toepasbaar, Vloerverwarming, Woonruimtes
Algemeen
Verkrijgbaarheid Op voorraad in jouw winkel
Stalen beschikbaar Nee
Omschrijving

Scottsdale projecttapijt sterk en aantrekkelijk geprijsd

Het projecttapijt Scottsdale blauwgrijs 787 is zeer sterk en slijtvast, dit type tapijt kan dus wel tegen een stootje! Het wordt daarom veel gebruikt voor vloeren welke veel belopen worden of waar kantoorstoelen of zwenkwieltjes over de vloer rollen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor kantoren, winkelpanden en evenementenhallen. In deze gevallen moet er vaak een groot vloeroppervlakte voorzien worden van tapijt, u wilt hier dan uiteraard niet te veel voor betalen! Bij Fabrieksverkoop is het projecttapijt Scottsdale zeer voordelig geprijsd. Doordat Fabrieksverkoop haar tapijt in grote hoeveelheden inkoopt, kunnen de verkoopprijzen laag gehouden worden. Zo geniet u van een sterke vloerbedekking voor een aantrekkelijke prijs.

Naast sterk en slijtvast is het projecttapijt Scottsdale ook vuilafstotend. Dit voordelig geprijsde projecttapijt is daarom gemakkelijk te onderhouden. Het sterke projecttapijt Scottsdale is ook geschikt voor woningen. Het tapijt is warm en comfortabel en kan wel tegen een stootje. Het wordt daarom veelal geplaatst in de overloop of als trapbekleding. Het projecttapijt Scottsdale kan uiteraard ook prima in een woonkamer, keuken of hal geplaatst worden. Vanwege de duurzaamheid van projecttapijt zult u lang kunnen genieten van uw vloerbedekking. Wanneer u graag meer informatie wilt over dit sterke projecttapijt Scottsdale, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Reviews
Bekijk in een vestiging

Bekijkt uProjecttapijt Scottsdale - blauwgrijs liever in het echt? Bezoek dan één van onze vestigingen.

Fabrieksverkoop Genemuiden

Schering 17a,8281JWGenemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Klinkstraat 8J,4731DMOudenbosch
Advies nodig?